Udtalelser

 
 
 
Maja Caspersen 14 April 18:10
Jeg havde egentlig ingen bekymringer for min datter på 10 mdr. Men det var alligevel vigtigt for mig at un fik en behandling af Debbie da jeg på egen krop/sind havde mærket forskellen. 
Det var en oplevelse at se min lille datter få behandling, da hun var så tydelig når 'noget slap'. Hun græd og græd og pludselig var hun ved at falde i søvn og sukkede dybt, så græd hun igen, noget slap og hun var ved at falde i søvn igen.... 
selvom det som mor er en udfordring at se når ens barn græder så føltes det helt trygt og meningsfyldt. Debbie er utrolig hjertevarm, gounded og nærværende som menneske.... Så bare hendes tilstedeværelse gjorde både mig og min baby mere grounded og balanceret;-) 
Maja Caspersen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                    enya  
 
 

February 2015      The rest of the day Enya were very tired, as you already had told us she
would be. She lay on her blanket In front of the fireplace, with 3 of our
cats next to her, it was so nice to se.

It seems like she has gotten better :) when she lay down, she doesn’t twist
so much as she did before. I am very happy :) and about my shoulder, I don't
know how you do it, but today at my Yoga lessens, it was much easier when I
did my shoulder exercises, and I did not have pain at all....
Thank you very much, I look forward to see you again Debbie.

 
 
 
 
 
Illumination:
I have had two illuminations with Debbie, they we’re very different, as I were different places in my life. I loves both of them, especially the movements i find in my body after the illumination, is very helpful in the 28 days after the session.
 The second illumination I had, was spectacular in many ways. The illumination was about getting free of things which was brought into my life from my ancestors, things that i did not really need.  I have really not very good feet and that is a family issue – so that was the theme of the illumination. I got really deep and felt in many ways i was helped to get rid of all these troubles.
I felt really good afterwards, i found good and healthy movements and Debbie helped me to really settle the illumination before i went of to my daily life.
 
The next following weeks were extraordinary! I went to visit my family and some issues there are not so good. On the evening when i got back i got great pain in my right foot. It was scary, and it got worse and worse. Was really not sure if this was good, but i kept thinking of letting go. After three days i found out that nothing was wrong with my bones. I just had a little piece of glass in my foot. But it surely kept my  mind not the issue!!!
A week later i was not thinking so much of the illumination – and then a horse steped on my foot – i can’t remember when a horse stood on me the last time – I wasn’t injured  but  i certainly got my mind on letting go of the pain brought in from my ancestors.
 
I am looking forward to have my next illumination.
From my heart
marianne
 15.1.2015
 
 
 

 

January 2015

Dear Debbie and Peter
I just want to sent an update about my little horse :)
Today I went riding for the first time, after you have been here.

Immediately I think that 80-90 % of the headshaking is gone. The liquids from the right eye is almost gone, and I can still touch her left ear, and she allows me to give her some massage around the ears and neck.
She has always been very sensitive for my legs around the right side, and today there was no reaction, and she was very relaxed from the beginning. :)

 I'm will be looking forward to the next couples of days.

 I CANT GET MY ARMS DOWN OF EXCITEMENT ;) I'm so happy to see if this has changed my horse, so I can ride her, and she hopefully will remain happy and satisfied.
 I will sent you an update again within a few weeks from now. :)

 Med venlig hilsen
 Best Regards
 Sabrine from Møn ( Damsholte )

mrsmole

 

 

 

 

5 years ago this pony was to be 'put to sleep'. It had problems at the base of its neck.

After 3 treatments and some time out with our herd this pony has been enjoying life with a young family and is a regular competitor and rosette winner at the local pony club.

 

 

 

 

 

 

 

Kunderne siger

Jeg er blevet behandlet af Peter i over 2 år. Behandlingerne har hjulpet mig med at kontrollere mit stressniveau. Efter behandlingerne føler jeg mig meget afslappet og stressfri. Med tiden har Peter hjulpet mig af med smerter forårsaget af en mindre skade. Jeg er meget taknemmelig for al den hjælp, jeg har fået og anbefaler Kernowyon.

Luke O'Conner, age 11, 03/09/2010

Peter og Debbie har behandlet mine ponyer for forskellige ting. De hjalp med at redde en ponys liv, da den fik Laminitis lige før julen 2009. Nu har jeg en bog om Akupressur for mennesker og heste og kan hjælpe både Luke og vores ponyer, når Peter og Debbie er væk. Peter er meget hjælpsom over telefonen, når han er bortrejst, og jeg vil nævne, at min dyrlæge var meget glad for Peters hjælp.

Mrs. Lucia O'Conner, 03/09/2010

Jeg er kommet hos Peter i over fem år. Jeg lider af degenererende sygdom i min nakke, og den smertelindring, jeg oplever ved behandlingerne overgår smertestillende piller, indsprøjtninger og epidural. Det bedste ved behandlingerne er, at der ingen bivirkninger er. Den specialist, jeg er tilknyttet, bifalder mine behandlinger hos Peter.

Ally B, 05/10/2010

Min kiropraktor sendte mig videre til Peter for tre år siden, da hun ikke kunne gøre mere for mig. Min tilstand er forbedret markant siden. Min søn er også kommet hos Peter for sin ADHD. Peter og Debbie behandler nu mine heste, og min dyrlæge er meget glad for det, Peter udretter.

Caroline Ozanne BHS, 25/10/2010

Jeg vil bare skrive og sige tak for jeres arbejde med vores medlemmer her på Headway.
Som I ved vil jeg se positive resultater ved enhver terapiform, før jeg udsætter Headway medlemmerne for den. Min egen oplevelse af jeres behandling har været meget positiv og jeg takker jer for det, I har gjort. Fordelene for medlemmerne er allerede meget klare. Der er ingen tvivl om, at kombinationen mellem traditionel terapi og jeres er positiv for medlemmerne.
På vegne af alle på Headway Jersey siger jeg mange tak for jeres hjælp, og jeg håber, at vi kan bevare dette indbringende forhold i lang tid fremover.

Venlig hilsen Ray Cooper, Ray Cooper Chief Executive Officer – har forbedret livet efter hjerneskade.

TAMSYN HUTCHINS

Mig og mine heste har samarbejdet med Peter og Debbie i over 8 måneder, og jeg har set en bemærkelsesværdig ændring i hestenes bevægelsesmønster og muskelsætning. Desuden er jeg mere i balance med mine heste, hvilket gør os i stand til at arbejde som et team uden forhindringer i form af ømhed og smerter. Tak for hjælpen med vores team af fantastiske heste.

Tamsyn & Zara

Westmead Guru er en væddeløbshund, født i juli 2008, i skrivende stund 3 år gammel. WG's væddeløbskarriere har været succesfuld og viser stort potentiale. Alligevel præsterede han dårligt ved et Greyhound Derby i Wimbledon tidligere på året. Han blev undersøgt af en dyrlæge plus en muskelspecialist, men de fandt intet. Vi besluttede så at få Peter og Debbie til at se på Westmead Guru. Ved den første behandling fandt Peter og Debbie en gammel skulderskade og fandt også en begrænsning i området mellem kraniet og 1. ryghvirvel, hvor der ofte kan lokaliseres en nerveblokering, der kan give adfærdsproblemer. Det fortalte os, hvorfor han blev så hyperaktiv i buret inden væddeløb.

Efter denne 1. behandling med Peter og Debbie vandt Westmead Guru sin næste derbyrunde og kvalificerede sig til finalerne.
Den Greyhound, som vandt derbyet slog rekorden den aften og er søn af den legendariske Westmead Hawk, vinder af Greyhound Derby i 2005 & 2006. Westmead Guru har været tilbage hos Peter og Debbie for endnu en behandling og har vundet yderligere to væddeløb på Henlow Greyhound Stadium i sommer.

Bob & Sue Morton, ejere af Westmead Hawk & Westmead Lord, Derby vinder i 2007.

Tak til Ian for at fortælle mig om Peter. Tak til Rosa og Anja for at bringe Peter til Møn.

Tak til Peter for at starte processen med at lære min krop at reparere sig selv. Jeg sidder i solen i total fred og harmoni. Min krop er afslappet helt ind til sin inderste kerne, hvilken den ikke var i stand til at opnå af sig selv. Som Peter sagde: "den havde brug for assistance."

Så hvad gjorde Peter? Jeg ved det helt ærligt ikke. Han stillede ingen spørgsmål, men hans hænder fandt alle de steder, hvor min krop var forvredet. Jeg tror, at varmen i hans hænder talte til mine nerveceller og fik dem til at vågne op, skabe forbindelser og starte med at hele sig selv.

For første gang i lang tid kan jeg bøje nakken og dreje hovedet til både højre og venstre. En helt igennem fantastisk følelse! Der er stadig mange steder i min krop, der trænger til at hele, men processen er startet. Peter siger, at han starter en dialog med kroppen og lader den bestemme, hvor langt den magter at gå. Så dette var så langt, vi nåede, men Peter overbeviste mig om, at selvom ting tager tid, kan min krop løse problemerne.

Mine heste er også inderligt tilfredse. Peter startede med min vallak, Lomi, som var totalt afslappet sammen med Peter og lod ham arbejde med kun få spørgsmål i starten. I går red vi 18 km., så, som Peter havde sagt, ville eventuelle ubalancer og problemer vises sig på den lange tur. Peter har fortalt, at Lomi har haft en muskelskade i højre bagben og ligeledes en skade i venstre skulder, som har forbindelse til en gammel skade fra før jeg fik ham. Jeg kom i tanker om, at jeg for 1 ½ år siden lagde mærke til, at han havde svært ved at træde ordentligt ind under sig med højre bagben. Det var efter at have redet et udholdenhedsløb den ene dag og drive køer den næste. Jeg gav ham pause i seks uger, og han kom sig langsomt. En kiropraktor løsnede hvad hun diagnosticerede som en låsning i fjerde og femte lændehvirvel. Siden havde han ingen problemer ud over travovergange på venstre volte.
Jeg er meget spændt på at følge udviklingen og se, om han vil fortsætte den positive udvikling fremover.

Min hoppe, Gerpla, er også blevet behandlet. Hun er ekstremt følsom, og tilsyneladende fornemmede hun Peter, så snart jeg hentede hende ind fra folden.
Pludselig stoppede hun op, det gør hun nogle gange, så jeg tænkte ikke videre over det. Det var dog bemærkelsesværdigt, hvordan hun stod, som om hun lyttede.
Da jeg introducerede hende for Peter, tog hun det meget afslappet og lod ham begynde behandlingen med det samme. Han mærkede nogle gamle skader fra da hun blev født. Hun lod ham arbejde uden spørgsmål, og knuderne løsnede sig, så hendes nerveender kunne påbegynde reparationsprocessen. Det var i hvert fald sådan, jeg forstod Peters forklaring. Dernæst gik han i gang med en ubalance mellem hendes nyrer og blære. Han arbejdede i lang tid på ubalancen, mens hun virkede opmærksom på hans arbejde. pludselig vendte hun hovedet hen imod ham og kiggede på ham, som om hun takkede ham, og så begyndte hun at græsse.

Det var et meget bevægende øjeblik for os alle tre, som var forbundet i en slags energicirkel. Jeg havde aldrig set hende forbinde sig med nogen så let, og Peter sagde, at han allerede havde skabt forbindelsen til hende, da jeg kontaktede ham første gang. Det gav så meget mening.

Til sidst vil jeg sige, at Peter er meget sensibel over for Chi-energi uanset hvor han befinder sig. Uden at spørge mig bekræftede han det, jeg allerede havde fundet ud af, nemlig at hestes energilag starter langt oppe over dem og ikke på siden af dem, som jeg troede, da jeg startede med at undersøge sagen. Så Lomis Chi er meget stor og starter ca. 50 cm. over hans ryg. Interessant, ikke?

Ea